coach jezelf en je kinderen

Over Juud & Lies

Wil jij je kinderen met zelfvertrouwen laten opgroeien?

Over Juud & Lies

Wil jij je kinderen met zelfvertrouwen laten opgroeien?

samen leuke dingen doen als gezin

Dan ben jij aan zet!

Wij geloven dat jij als ouder de sleutel bent. Wanneer jij naar jezelf durft te kijken en jezelf kan coachen, dan kun je ook je kind coachen. 

opvoedtips trucs en tools

Ik ben Judith Dens

Al meer dan 30 jaar werk ik als pedagoog, kinder- en jeugdtherapeut en docent voor de opleiding kindercoach en kindertherapeut.  

De vele ouders en kinderen die ik zag leerden mij dat ouders veel meer kunnen dan ze zelf vaak denken. Vaak denken ouders dat hun kind naar een kindercoach moet voor meer assertiviteit. Of dat een professional je kind moet leren omgaan met boosheid.  

Je hoeft niet naar de kindercoach. De wijsheid zit in jou!  

Ik geef je de achtergrondinformatie die je nodig hebt om je kind beter te begrijpen. Met dat inzicht snap je wat er aan de hand is en kun je je kind beter helpen. Ook ben ik goed in het snappen van jezelf. Wat speelt er bij jou waardoor je soms bijvoorbeeld botst met je kind? Ik help je er graag bij!

psychomotorisch therapeut

Hoi! Ik ben Liesbeth Veldhuizen

Als psychomotorisch therapeut en trainer mindfulness en compassie, zie ik ontspanning als basis. Voor jou als ouder én voor je kind. Want wanneer jij ontspannen bent, is je kind graag bij je. En het geeft jou de ruimte om helder te denken, om goede keuzes te maken. Als je ontspannen bent weet je wat jij en je kind nodig hebben. 

Doordat ik al jaren soms minder energie heb dan ik zou willen, heb ik heel wat manieren uitgevonden om te ontspannen en toch te kunnen doen wat ik leuk vind. Ik deel m'n trucs graag met je!

mama zoon verbonden

Waarom GEEN kindercoach inhuren?

  • Met de juiste tools leer jij je kind zelf coachen
  • Je leert de gebruiksaanwijzing van je kind kennen
  • Je krijgt concrete tips hoe met bepaald gedrag om te gaan voordat het echt een probleem wordt
  • Zelf leer je ontspannen waardoor je veel beter de sfeer thuis kan beïnvloeden

Geniet meer van je kind. Juist met weinig tijd!

quality time gezin
arrow_drop_up arrow_drop_down